Tiimi

Asiakkuuspäälliköt ja tuoteasiantuntijat

Connect

Asiakkuuspäällikkönä liikut kentällä ja luot yhteyksiä nykyisiin ja potentiaalisiin asiakkaisiin. Nautit tuloksen tekemisestä ja saat virtaa siitä, että hoidat kaupat kotiin. Hoidat oman asiakkuussalkkusi niin, että sen arvo kasvaa. Tie myyntiin kulkee yleensä  liikenteen tiimien kautta . Voit myös olla  jo luonut uraa  logistiikan tai jonkun muun alan  myyntitehtävissä.

Tuoteasiantuntijana palvelet toimistosta käsin kotimaan asiakkaita ja edustajiamme ympäri maailman. Tiesi tähän tiimin on saattanut kulkea liikenteen tai huolinnan tiimien kautta, jolloin sinulla on hyvä tietämys tuotteista, joita myyt. Voit myös olla logistiikka-alaa opiskellut, uraasi aloitteleva hakija.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Varovan tarkoitus: Välitämme.

Välitämme toisistamme, asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja yhteiskunnasta.  

Välitämme toki myös huolintaa ja kuljetuksia.

Toisistamme välittäminen on tullut todistetuksi Great Place to Work®-tutkimuksessa, jossa väittämä "Täällä välitämme toisistamme" on saanut vuosi vuodelta työntekijöiltämme huippupisteet. Myös väittämä "Kaiken kaikkiaan Varova on hyvä työpaikka" on yltänyt huippupisteille samaisessa tutkimuksessa. Asiakkaista välittäminen tarkoittaa sitä, että hoidamme asiakkaidemme toimeksiannot antaumuksella. Asiakas voi olla aivan varma siitä, että me hoidamme oman osuutemme toimitusketjussa kunnialla. Varova on suomalaisena perheyrityksenä vastuullinen työnantaja, joka maksaa veronsa Suomeen. Olemme vuosien varrella tukeneet  hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaa, mm. HNMKY:n huumeiden vastaista työtä. Tällä hetkellä Varovalla on kumppanuussopimus Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa. Tuemme kiusaamisen vastaista työtä sekä lasten ja nuorten puhelinta.

Hermannin rantatie 6
00580 Helsinki Ajo-ohjeet info@varova.fi 09 773961

Tampere

33100 Tampere Ajo-ohjeet info@varova.fi 09 773961

Turku

Telekatu 12
20360 Turku Ajo-ohjeet info@varova.fi 09 773961

Joko Varova Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@varova.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta