Tiimi

Hallinto

Connect

Hallinnossa työskentelet laskutuksen tai taloustehtävien parissa.

Laskuttajana huolehdit siitä, että kollegojen hoitamat toimeksiannot laskutetaan joko kotimaan asiakkaalta tai edustajalta. 

Taloushallinnossa hoidat rahat kotiin, tulevat ne sitten kotimaasta tai ulkomailta. Osasto on ensimmäinen, joka ottaa vastaan meille tulevat ostolaskut ja tehtävänäsi on kirjata ne muiden käsiteltäviksi. Näin pystymme huolehtimaan siitä, että Varova hoitaa omat velvoitteensa ajallaan.

Sekä laskutustiimissä, että taloushallinnossa olet tarkka rahasta ja numeroista. Sinulle on kunnia-asia hoitaa Varovan taloudelliset velvoitteet ajallaan.

Hallintoon kuuluvat lisäksi IT, HR ja johdon assistentti.


Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Varovan tarkoitus: Välitämme.

Välitämme toisistamme, asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja yhteiskunnasta.  

Välitämme toki myös huolintaa ja kuljetuksia.

Toisistamme välittäminen on tullut todistetuksi Great Place to Work®-tutkimuksessa, jossa väittämä "Täällä välitämme toisistamme" on saanut vuosi vuodelta työntekijöiltämme huippupisteet. Myös väittämä "Kaiken kaikkiaan Varova on hyvä työpaikka" on yltänyt huippupisteille samaisessa tutkimuksessa. Asiakkaista välittäminen tarkoittaa sitä, että hoidamme asiakkaidemme toimeksiannot antaumuksella. Asiakas voi olla aivan varma siitä, että me hoidamme oman osuutemme toimitusketjussa kunnialla. Varova on suomalaisena perheyrityksenä vastuullinen työnantaja, joka maksaa veronsa Suomeen. Olemme vuosien varrella tukeneet  hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaa, mm. HNMKY:n huumeiden vastaista työtä. Tällä hetkellä Varovalla on kumppanuussopimus Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa. Tuemme kiusaamisen vastaista työtä sekä lasten ja nuorten puhelinta.

Hermannin rantatie 6
00580 Helsinki Ajo-ohjeet info@varova.fi 09 773961

Tampere

33100 Tampere Ajo-ohjeet info@varova.fi 09 773961

Turku

Telekatu 12
20360 Turku Ajo-ohjeet info@varova.fi 09 773961

Joko Varova Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@varova.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta