facebook tracking
Tiimi

Huolinta

Connect
Rautaiset ammattilaiset tuntevat ulkomaankaupan saloja

Varovan huolintatiimiin voit hakea talon sisällä, kun sinulla on jo kokemusta liikenteenhoidosta. Toki toivotamme myös alan vanhat konkarit tervetulleiksi tiimiin. Huolintatyö vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä vastapelurina on Suomen Tulli. Huolitsijana vastaat henkilökohtaisesti tullausten oikeellisuudesta.

Hoidat nimettyjen asiakkaiden tuonti- ja vientitullaukset, tullitariffioinnin sekä tilastoinnin. Saatat myös avustaa asiakkaita tullauksissa tarvittavien asiakirjojen laadinnassa ja neuvoa tullietuuksista.

Varova on jo 70 vuoden ajan palvellut ulkomaankauppaa harjoittavia yrityksiä viranomaisvaatimusten täyttämisessä.  

Varovan tarkoitus: Välitämme.

Välitämme toisistamme, asiakkaistamme yhteistyökumppaneistamme ja yhteiskunnasta.  

Välitämme toki myös huolintaa ja kuljetuksia.

Välitämme

Toisistamme välittäminen on tullut todistetuksi Great Place to Work®   -tutkimuksessa, jossa väittämä "Täällä välitämme toisistamme" on saanut vuosi vuodelta työntekijöiltämme huippupisteet. Myös väittämä "Kaiken kaikkiaan Varova on hyvä työpaikka" on yltänyt huippupisteille samaisessa tutkimuksessa.

Asiakkaista välittäminen tarkoittaa sitä, että hoidamme asiakkaidemme toimeksiannot antaumuksella. Asiakas voi olla aivan varma siitä, että me hoidamme oman osuutemme toimitusketjussa kunnialla.

Varova on suomalaisena perheyrityksenä vastuullinen työnantaja, joka maksaa veronsa Suomeen. Olemme vuosien varrella tukeneet erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaa, mm. HNMKY:n huumeiden vastaista työtä ja  Mannerheimin Lastensuojeluliiton kiusaamisen vastaista työtä. 

Joko Varova Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@varova.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta