Tiimi

Maantieliikenteen operatiiviset asiantuntijat

Connect

Maantieliikenteen tiimissä sinulle nimetään omat ulkomaiset edustajat, joiden kanssa luot edellytykset sujuvalle yhteistyölle asiakkaidemme hyväksi. Hoidat sekä tuonti- että vientiliikennettä ja näin kokonaisosaamisesi operatiivisena asiantuntijana kasvaa. Tässä tiimissä hoidetaan myös  globaaleja lähetyksiä,  jotka kulkevat maailmalla käymättä koskaan Suomessa.

Tavallinen tie tähän tiimiin  kulkee kansainvälisen assistenttityön kautta, jossa opettelet perusteet, mutta et vielä hoida asiakaspalvelua. Myös kokeneet, jo muualla uraa luoneet operatiiviset asiantuntijat ovat tervetulleita  tiimiin.

Euroopan logistiikkaverkostomme kattaa yli 70 keskeisesti sijaitsevaa terminaalia noin 20 maassa. Kuljetamme  kappaletavaraa, osakuormia ja täysiä kuormia. 

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Varovan tarkoitus: Välitämme.

Välitämme toisistamme, asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme ja yhteiskunnasta.  

Välitämme toki myös huolintaa ja kuljetuksia.

Toisistamme välittäminen on tullut todistetuksi Great Place to Work®-tutkimuksessa, jossa väittämä "Täällä välitämme toisistamme" on saanut vuosi vuodelta työntekijöiltämme huippupisteet. Myös väittämä "Kaiken kaikkiaan Varova on hyvä työpaikka" on yltänyt huippupisteille samaisessa tutkimuksessa. Asiakkaista välittäminen tarkoittaa sitä, että hoidamme asiakkaidemme toimeksiannot antaumuksella. Asiakas voi olla aivan varma siitä, että me hoidamme oman osuutemme toimitusketjussa kunnialla. Varova on suomalaisena perheyrityksenä vastuullinen työnantaja, joka maksaa veronsa Suomeen. Olemme vuosien varrella tukeneet  hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaa, mm. HNMKY:n huumeiden vastaista työtä. Tällä hetkellä Varovalla on kumppanuussopimus Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa. Tuemme kiusaamisen vastaista työtä sekä lasten ja nuorten puhelinta.

Hermannin rantatie 6
00580 Helsinki Ajo-ohjeet info@varova.fi 09 773961

Tampere

33100 Tampere Ajo-ohjeet info@varova.fi 09 773961

Turku

Telekatu 12
20360 Turku Ajo-ohjeet info@varova.fi 09 773961

Joko Varova Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@varova.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta