facebook tracking
Tiimi

Meri- ja rautatieliikenteen operatiiviset asiantuntijat

Connect

Tässä tiimissä opit kaikki meri- ja rautatiekuljetukseen liittyvät kommervenkit, niin tuonnin kuin vienninkin puolella. Myös Venäjän liikenne tulee  sinulle tutuksi. 

Olet ulkomaan edustajien kanssa yhteydessä päivittäin ja työ on todella monipuolista. Uusia tilanteita ja kuljetustoimeksiantoja tulee eteen jatkuvasti. Tuonnin puolella kotiutat lähetyksiä asiakkaiden toiveiden mukaisesti ja viennin puolella hoidat  myös tullaukset, laskutuksen ja ostolaskujen hyväksymisen. 

Varova on yksi johtavista Kaukoidän ja Intian niemimaan kappaletavarahuolitsijoista. Aasian lisäksi järjestämme säännöllisiä merikuljetuksia mm. USA:sta, Kanadasta, Etelä-Amerikasta ja Australiasta.

Rautatiekuljetukset soveltuvat hyvin kiireellisille sesonki- ja kampanjalähetyksille sekä tilanteisiin, joissa tavaroiden valmistuminen on viivästynyt.

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajantasalla uusista työpaikoista.

n. 100 työkaveria

Varovan tarkoitus: Välitämme.

Välitämme toisistamme, asiakkaistamme yhteistyökumppaneistamme ja yhteiskunnasta.  

Välitämme toki myös huolintaa ja kuljetuksia.

Välitämme

Toisistamme välittäminen on tullut todistetuksi Great Place to Work®   -tutkimuksessa, jossa väittämä "Täällä välitämme toisistamme" on saanut vuosi vuodelta työntekijöiltämme huippupisteet. Myös väittämä "Kaiken kaikkiaan Varova on hyvä työpaikka" on yltänyt huippupisteille samaisessa tutkimuksessa.

Asiakkaista välittäminen tarkoittaa sitä, että hoidamme asiakkaidemme toimeksiannot antaumuksella. Asiakas voi olla aivan varma siitä, että me hoidamme oman osuutemme toimitusketjussa kunnialla.

Varova on suomalaisena perheyrityksenä vastuullinen työnantaja, joka maksaa veronsa Suomeen. Olemme vuosien varrella tukeneet erilaisten hyväntekeväisyysjärjestöjen toimintaa, mm. HNMKY:n huumeiden vastaista työtä ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton kiusaamisen vastaista työtä. 

Lautatarhankatu 6
00580 Helsinki Ajo-ohjeet info@varova.fi +3589773961

Lahti

Ahjokatu
15800 Lahti Ajo-ohjeet info@varova.fi +3589773961

Tampere

Takojankatu 1
33540 Tampere Ajo-ohjeet info@varova.fi +3589773961

Turku

Telekatu 12
20360 Turku Ajo-ohjeet info@varova.fi +3589773961

Joko Varova Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@varova.fi
  • Anne Paananen
  • Camilla Karhunen
  • Enni Turunen
  • Isak Sandell
  • Jaana Ryhänen
  • Jari Johansson
  • Miika Lukkari
  • Milla Kuvaja
  • Samuel Söderström
  • Simon Weckman
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta